Valets mest stadsvänliga parti presenterar en helt ny hemsida

Fria Stockholmare är ett lokalt, frihetligt och stadsvänligt parti som kandiderar till kommunfullmäktige i Stockholms stad. Inför det kommande kommunvalet den 9 september 2018 har partiets hemsida fått sig en nödvändig uppdatering.

- Med drygt tre månader kvar till kommunvalet har vi sett till att uppdatera partiets hemsida. Nu blir det än mer lättare för nyfikna stockholmare att ta del av vår fantastiska valplattform - 100% Storstadspolitik. Journalister, sympatisörer och andra politiska bevakare får också bättre tillgång till nyheter, debattinlägg och pressmaterial. Därtill presenterar en gedigen sida våra valbara kandidater. Ett anspråkslöst, men nödvändigt, ansiktslyft för det här valets mest stadsvänliga parti, säger Theodor Smart Randquist, Partiordförande, Fria Stockholmare.